Over Studio Sketchy

Studio Sketchy is een grafisch vormgeving studio opgezet door Dylan Foks en Arnoud Dagelet. Onze gedeelde passie voor design en nieuwe ontwikkelingen binnen de media zorgt ervoor dat we op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van grafisch vormgeving. Voor elke boodschap die vertaald moet worden naar beeld maken wij een uniek concept waarbij het van groot belang is dat u als opdrachtgever betrokken raakt bij dit proces. De mate waarin u hier bij word betrokken bepaalt u zelf.

De naam “Studio Sketchy” is gekozen omdat dit past bij de werknemers. Out of the box thinking is iets wat als zeer belangrijk word ervaren. Sketchy heeft overigens meerdere betekenissen. Sketchy slaat op de creativiteit die het bedrijf verwerkt in zijn producten. Sketchy slaat ook op de manier waarop het bedrijf kijkt naar vormgeving. Risico’s durven nemen en buiten de gebaande paden durven treden.

Dit ben ik

Arnoud Dagelet

Mijn naam is Arnoud Dagelet en ik ben een 25 jarige grafisch vormgever uit Groningen. Al op jonge leeftijd kreeg ik het gevoel dat ik werk wilde gaan doen waarbij ik mijn creativiteit zou kunnen benutten. Op jonge leeftijd zat ik vaak aan de eettafel met een potlood en papier mijn gedachtes om te zetten naar beeld. In de klas had ik dan ook meer aandacht voor de tekeningen in mijn schrift dan voor de leraar. Dit beelddenken is een van mijn sterke kwaliteiten gebleken en ik word dan ook erg blij als ik het idee van een ander visueel kan vormgeven naar een sterk en overtuigend beeld.

Als grafisch vormgever specialiseer ik mij in het creëren van logo’s, print media en infographics. Hierbij vind ik het heel belangrijk dat u als klant betrokken bent bij het process en dat u trots bent op het eindproduct.

Naast mijn passie voor grafisch vormgeving ben ik graag bezig met sporten. Drie keer in de week tref je mij op de survivalbaan waar ik train voor survivalruns en ik streef er naar om zeker één keer in het jaar de sneeuw op te zoeken en mijn grootste passie te beoefenen: snowboarden.